NXT Interim Stockholm AB – Finalist i Recruitment Awards ”Årets Raket 2024”

NXT Interim Stockholm AB – Finalist i Recruitment Awards ”Årets Raket 2024”

Med över 650 inskickade nomineringar till Recruitment Awards har jurygruppen valt ut NXT Interim Stockholm till finalist i utmärkelsen ”Årets Raket 2024” bland Sveriges rekryteringsföretag.

Recruitment Awards är Sveriges största gala för rekryterings- och bemanningsbranschen. Syftet är att uppmärksamma de aktörer i branschen som gjort en utmärkande insats.

Motiveringen löd:

NXT Interim Stockholm har lyckats bli en framstående aktör med en fantastisk tillväxt och lönsamhet som gjort sig känt för exceptionell service och högkvalitativa rekryteringar.

Genom att agera som rådgivande partner skapas en tilltro till bolaget som resulterar i ett naturligt affärsförhållande vilket bidrar till långsiktiga relationer med såväl kunder, konsulter och kandidater. Som given representant för dagens och morgondagens rekryteringsbolag utser vi NXT Interim Stockholm AB som en av finalisterna i kategorin ”Årets raket inom rekryteringsbranschen”

Genom att följa våra värdeord; Entreprenörskap, Engagemang, Mervärde samt Kvalité, har vi skapat en tillväxt på dryga 70% 2023 med bibehållen marginal.

Läs mer i artikeln om oss>>