Om NXT Interim

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett innovativt företag som erbjuder tjänster och paketering som de traditionella företagen inte erbjuder idag.

 

Efter många år i branschen och förkovrande i undersökningar och forskning har vi paketerat olika lösningar för att tillgodose allas behov.

 

Under högkonjunktur ökar kompetensbristen, framförallt på specialister vilket påverkar vårt sätt att hitta kandidater. Därav har vi i princip vänt på alla processer för att alltid tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi ser även till att erbjuda våra konsulter alla de extraverktyg som krävs för att lyckas.

 

Framtidens konsulter har en önskan om större flexibilitet och ett större engagemang i många frågor, vi tillgodoser dessa behov genom NXT Interim. Detta tillsammans med den digitalisering som ständigt pågår gör att vi snabbt kan tillgodose våra kunder och konsulters behov. Vi har gjort 3 olika paketeringar för våra konsulter som hjälper dom att lyckas i sitt företagande och kan fokusera på det som dom är bäst på, dvs att vara specialister.

 

Vi hjälper våra specialister och kunder att lyckas, vi fungerar som er egna agent!

 

”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå”

 

Idag finns vi i Stockholm, Göteborg,  Malmö, Linköping och Kalmar.

Här kan du enkelt registrera dig så kontaktar vi dig inom kort.

Registrera dig

Ta kontakt med oss så berättar vi mer