Lär känna Evelina Hedman vår Gig Manager, Headhunter och Rekryteringsspecialist för Region Stockholm

Lär känna Evelina Hedman vår Gig Manager, Headhunter och Rekryteringsspecialist för Region Stockholm

Så himla kul att träffa dig, hur har starten på 2024 varit, vad har ni hittat på?
Tack desamma! Starten har varit positiv. Det har varit fullt fokus på uppdrag och kandidater. Det rör sig på marknaden och vi får många förfrågningar. Sen har vi precis fått reda på att vi är en av finalisterna i Recruitment Awards i klassen ”Årets Raket – Rekryteringsföretag”, vilket är jättekul. Vi är självklart stolta. Det här händer mycket nu och det kommer bli väldigt spännande att se vad vi kan göra tillsammans med våra kunder och kandidater.

Hur länge har du varit på NXT Interim & NXT Rekrytering?
Jag började för drygt ett år sedan (Nov 2022). Det har varit ett spännande år, med att gå från produktbolag till tjänsteföretag.

Vad var det som avgjorde ditt val till NXT Interim & NXT Rekrytering?
Personerna, entreprenörsandan, värderingarna och vår paketering. Kombinationen passar mig perfekt.

Vad betyder ordet Gig-ekonomi för dig?
Spontant tänker jag på musikbranschen och mina vänner som kört gig inom musik. Men annars en arbetsform, där fasta anställningar saknas, där den som jobbar tar ett jobb i taget så som många i generationen under mig vill ha det. Nu ser jag också hur denna vilja att vara sin egen, även har kommit till mer erfarna seniora specialister, där uppdragen är såklart längre än en kväll. Våra interim och konsultuppdrag är ofta 12+12 månader.

Vad är det bästa med att vara på NXT Interim & NXT Rekrytering?
Kollegorna och givetvis kunderna och kandidaterna. Att vara en del av något meningsfullt och att vi tillsammans gör skillnad. Vi är ett bra team. Alla står för kvalité och har lätt till skratt.

Om du skulle vara konsult, varför skulle du välja NXT Interim?
Framför allt så är det för kundvården. NXT ligger nära både kund och kandidat. Vi är duktiga på relationer och har ett stort engagemang för våra konsulter och kan matcha dem med många intressanta uppdrag.

Om du var kund, varför skulle du välja NXT Interim & NXT Rekrytering?
För att vi är specialister på specialister, men kanske främst för att vi är bäst i klassen på search. Så kan vi matcha rätt kandidat till rätt tjänst.

Vad gör du på fritiden när du inte är på NXT Interim & NXT Rekrytering?
Familj, vänner, andra bolags och föreningsengagemang. Trivs hemma i skärgården och i vår olivlund i Grekland. Gillar mat, musik och engagemang. Ogillar fiskbullar.

Har du något tips till våra kandidater?
Var autentiska, jobba fokuserat och ha tålamod.

Berätta om något som du är superduktig på förutom ditt arbete på NXT Interim & NXT Rekrytering!
Göra livet vackert med omtanke, inredning och engagemang. Samt förstå och se, orsak och verkan, i stort som smått. Jag är riktigt bra på att reflektera, vara medmänsklig och har civilkurage.