Sök specialist

För företag som söker efter specialister så är NXT Interim rätt partner. Vi tillgodoser dina behov och hittar rätt specialist för din verksamhet.

Har ni svårigheter eller rent av inte tid och möjlighet att hitta era specialister kommer NXT Interim att vara den perfekta partnern för er.

Vi hjälper er att hitta dagens specialister, men även framtidens specialister inom HR, IT, Ekonomi, Sälj & Marknad!

 

Våra uppdrag är ofta av längre karaktär, men vi kan även lösa uppdrag som är lite kortare, tillsammans hittar vi en lösning som passar just er.

Digitaliseringen fortsätter utvecklas och vi med den. Det ger oss också möjlighet att presentera en prisbild som är attraktiv för både er som kund och för våra konsulter. Vi söker proaktivt upp specialister för våra kunder och blir även er egen agentbyrå, det finns ibland även utrymme att rekrytera över våra konsulter.

 

Branschen förändras och vi har bestämt oss för att vara med och förändra den för att tillgodose era behov men även personalens behov av en mer flexibel vardag samt ett större engagemang i samhället. Det finns en rad olika undersökningar som gör gällande att flexibiliteten är en viktig parameter i vardagen, men det stannar inte där. Samhället förändras och vi vill vara med och göra skillnad. Vi vill vara med och påverka och vårt ansvar blir allt viktigare.

Därav har vi skapat NXT Interim som tillgodoser både era behov som kund men även våra konsulters behov och önskemål. Genom att uppnå dessa önskemål kommer vi att kunna leverera rätt personal, som är specialister inom sitt område, vilket genererar en bättre leverans hos er som kund.

Ni som kund blir alltid inbjudna till våra events och föreläsningar där allt överskjutande belopp går till välgörande ändamål eller utvald hjälporganisation för eventet. Tillsammans gör vi skillnad samtidigt som vi uppfyller våra gemensamma behov av kompetens.

 

Kontakta oss redan idag så berättar vi vilka som är framtidens specialister, varför det kommer att vara så och hur vi kan hjälpa just Er!

”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå”

Ta kontakt med oss så berättar vi mer