Lär känna Daniel Vesterberg vår Managing Director och VD för Region Syd

Lär känna Daniel Vesterberg vår Managing Director och VD för Region Syd

Först av allt, varmt välkommen.

Stort tack! Jätteroligt att vara här, jag har ju varit här en dryg månad nu och det har varit intensivt men nu börjar allt ta form.


Vad var det som avgjorde ditt val till NXT Interim?

Primärt var det att NXT vilja att förändra den ganska traditionella rekryteringsbranschen och vi delar uppfattningen och synen på arbetslivet framöver.

 

Vad betyder ordet Gig-ekonomi för dig?

Jag tycker att ordet Gig har fått en negativ klang, finns inget direkt bättre ord för det som vi vill åstadkomma. Jag är säker på att det nya arbetslivet har förändrats, och alla människor kommer att se på sin arbetstid på ett helt annat sätt framöver. Det är där vi kommer in, vi vill ge våra specialister en högre lön men samtidigt full frihet att bestämma över sin tid, trots det betalar kunden inte något högre pris. Våra konsulter får såklart välja vilka uppdrag man vill ta och framförallt, när man vill ta dom.

 

Vad är det bästa med att vara på NXT Interim?

För mig är det friheten och utmaningen att bygga någonting från grunden, och dessutom in en relativt ny bransch för mig.

 

Om du skulle vara konsult, varför skulle du välja NXT Interim?

Jag skulle välja NXT Interim för långsiktigheten. Vi är inte bara en förmedlingstjänst av konsultuppdrag, vi håller dig i handen så länge som du önskar och hjälper dig hitta ditt nästa uppdrag, så att du kan fokusera på det som du är bäst på, nämligen att vara specialist inom just ditt område.

 

Om du var kund, varför skulle du välja NXT Interim & NXT Rekrytering?

Jag hade valt oss för att vi engagerar oss 100% i alla uppdrag vi får. För oss är varje uppdrag unikt och att placera rätt specialist på rätt uppdrag är viktigare än att bara förmedla CV:n.

 

Vad gör du på fritiden när du inte är på NXT Interim?

Det blir mycket aktiviteter med barnen såklart, sen har jag bestämt mig för att verkligen bli en bättre padel-spelare men det går väl sådär om man ska vara lite självkritisk 🙂

 

Hur ser du på din region på NXT Interim ut om 5 år?

Då omsätter vi 100 miljoner, och har kontinuerligt 70 konsulter ute i olika uppdrag. Därigenom så har vi gått från att vara utmanaren i branschen till en etablerad spelare som gjort skillnad, säger Daniel och ler.